12 Haziran 2013 Çarşamba

Salihli'de Ev ve İşyerlerini Su Bastı


Manisa'nın Salihli ilçesinde akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış sonucu bazı ev ve işyerlerini su basarken, ağaçlar devrildi.
Salihli'de akşam saatlerinde aniden bastıran ve şiddetli rüzgarla birlikte etkisini arttıran sağanak yağış, ilçede yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Yaklaşık yarım saat devam eden yağıştan ilçede kurulu olan pazar yeri de etkilendi. Kapalı pazar yerinin içini su basarken, pazarcı esnafı mallarını tezgahlardan toplayıp araçlarına yükledi. Özellikle Şehitler, Zafer Mahallesi ve Fevzipaşa Caddesi'nin bulunduğu bölgede yollar sular altında kalırken, sürücüler zor anlar yaşadı. Bazı araçlar ise yolda kaldı.
Şiddetli rüzgar nedeniyle ilçede ağaçlar da devrildi. Fevzipaşa Caddesi'nde şiddetli rüzgara dayanamayan bir ağaç, yolda park halinde bulunan arabanın üzerine devrildi. 80 Evler Sitesi'nde bulunan Lale Apartmanı'nın önünde bulunan bir çam ağacı da apartmanın üzerine yattı. Ağacın devrilmesi sonucu Muzaffer Şener'e ait evin camları kırıldı ve evin dış cephesinde hasar oluştu.
Şiddetli yağıştan Salihli'nin oto garajı da nasibini aldı. Oto garajın içerisinde yoğun su birikintileri oluşurken, ekipler suyu tahliye etmek için yoğun çaba sarf etti. Yetkililer ayrıca Salihli ve yöresinde yarın da şiddetli yağışların beklendiği uyarısını yaparak, vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. - MANİSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder