5 Haziran 2013 Çarşamba

Salihli Özel Fatoş Anaokulu Yılsonu Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Salihli Özel Fatoş Anaokulu, yıl sonu sergisi Kipa Avm' de açıldı.


2012-13 eğitim – öğretim yılı’ nı tamamlarken, Özel Fatoşlu minikler etkinliklerini, velileri ve Salihliler ile paylaştılar.
       3-4-5 ve 6 yaş grup öğrencilerinin bireysel ve proje çalışmalarının yer aldığı sergi büyük ilgi gördü. Çocukların hayallerinin etkinlikleri ile birleştiği, minik ellerin çabaları ile gerçekleşen sergi renkli ve farklı sunumu ile de dikkat çekti.
Her birinin Özel Fatoş Anaokulu’ndan esintiler taşıdığı etkinlikler, çocukların renkli dünyasını sergi platformuna taşıdı. Sergiyi gezenler, Özel Fatoş Anaokulu kurucu ve öğretmenleri tarafından karşılandı, çocuklar palyaçoların dağıttığı balonlar ile mutlu oldular.Ayrıca,sergiye gelen çocuklar  için yüz boyama yapıldı.
      Özel Fatoş Anaokulu müdürü Fatoş Yeşilkavak,  “ Çocuklarımızla birlikte güzel ve farklı bir sergi yaratmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımız çalışmalarını sergi platformunda taçlandırdılar. Onların renkli dünyaları, en güzel hayalleri bir kez daha velilerimiz ve Salihlilerle buluştu.Amacımız, özgüvenli, hayallerini yarınlara taşıyan, farklı pencereler açan bireyler yetiştirmek. Bu anlamda okul öncesi en önemli kilometre taşlarından bir tanesi. Bu önemli kilometre taşını Özel Fatoş Anaokulu’n da yaşayan çocuklarımızın oluşturduğu sergimiz bizleri gururlandırdı. Çocuklarımıza çalışmalarında rehberlik yapan öğretmenlerimize, çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ediyorum’ dedi.
Kaynak:salihligazetesi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder