7 Haziran 2013 Cuma

Salihli'de İngilizce Dil Öğrenim Merkezi Açıldı


Salihli ilçesinde Helen Doron Anaokulu ve İngilizce Dil Öğrenim Merkezi düzenlenen törenle hizmete girdi.
Sağlık Mahallesi Gökçepınar Caddesi'ndeki Merkezin açılışına Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası başkan adayı İbrahim Yüksel, Helen Doron İngilizce Dil Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uyar ile kurucular Şehnaz Çelik, Saadet Gündüz, Dilek Varol, Müjgan Güvendik Uyar ile davetiler katıldı.
Açılışta konuşan Başkan Okay, "Çocuklarımız hepimizin gözbebeği ve ülkemizin geleceğidir. Ailelerine, vatana hayırlı evlatlar olarak yetiştirilmeleri özellikle anne ve babalar için çok önemli. Böyle bir merkezin açılışını yapmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Helen Doron'un Salihli'ye gelmesinden ve Salihli'ye getiren yatırımcı arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum" dedi.
Müjgan Güvendik Uyar, "Anaokulları ve diğer kurslardan farklı olarak Helen Doron erken İngilizce eğitime başlama yaşını 3 aylık bebeklere kadar indiriyor. Böylece çocuğunuz büyürken sadece yeni bir dil öğrenmiyor, çift anadile sahip olmuş oluyor. Yenilikçi materyallerle, sürekli tekrara dayalı sistemi sayesinde Helen Doron'la İngilizce öğrenen çocuklar, öğrendiklerini bir daha unutmuyorlar" dedi.
Kurdelenin kesilmesinin ardından davetliler merkezi gezdi. - MANİSA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder