5 Haziran 2013 Çarşamba

Salihli MHP'nin Bu Sefer ki Durağı Yağbasan Köyü Oldu

MHP Salihli ilçe Teşkilatı köy ziyaretlerinin bu sefer ki durağı Yağbasan Köyü oldu. MHP Salihli İlçe Başkanı Erol Sakarya, yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Başkan adayları Mahir Köseler ile birlikte Yağbasan köyünü ziyaret etti.
Yapılan ziyarette köylünün sorunları başta olmak üzere, Salihli ve Ülke sorunları üzerinde çözüm önerilerinden konuşuldu.
      İlçe Başkanı Sakarya; Büyükşehir yasasından bahsederek, artık köylerin mahalle haline dönüştürüldüğünü ve 29 çeşit vergiyle köylülerin yüzyüze geleceğinden bahsetti. Bakkal ve kahvehane sahiplerinin basit üsülden gerçek üsüle geçeceğini bundanda yaklaşık 4000 kişinin etkileneceğinden bahsetti. Büyükşehir yasasını BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) ne paralel olarak düşünülmesi gerektiğini,   böylece Güneydoğu Anadolu Bölgesinden kopma noktasına kadar götüreceğini belirtti.
      MHP Belediye Başkan adayı Mahir Köseler ise sözlerine özgeçmişinden bahsederek başladı. Köseler, Türkiye çapında çalıştığı projelerden de bahsetti.  Salihli’de iş imkanı olmadığı için gençlerimizin Salihli’den dışarı gitmek zorunda kaldıklarını söyledi.
      Köseler; “İş kurmayı, ekmek vermeyi kendisine görev edindiğini, Allahın izni ile Belediyeyi aldığımız zaman Salihli Ticaret Odası ile beraber Salihli’ye güzel yatırımlar getireceğiz, yol, park, bahçe yapımının yanında esas olan görevimiz gençlerimizin önünü açmak adına yatırımcıları Salihli’ye getirmektir, bunun için yeterli tecrübe ve kabiliyetimiz Allah’a şükür vardır. Amacımız halkımızın refah düzeyini arttırmakdır ve ayrıca bu ilk ziyaretin amacı köy halkı ile tanışıp kaynaşmak, sohbet etmek, bir dahaki ziyaretimde, projelerimizi daha açık ve daha detaylı anlatmak için burada olacağız” dedi.
      Başkan yardımcısı F. Okan Şahin ise ‘’Halka rağmen Halkçılık, Millete rağmen Milliyetçilik olmaz.Yerel seçimlere 10 ay kala halkımızla iç içe olmak için buradayız. Başkan adayımız vizyon sahibi, bilim sahibi, ufuk sahibi ve Salihli için projeleri bulunmaktadır’’ dedi. Ve Türk milletinin Akp iktidarıyla birlikte kafaların karıştırıldığını ve etnik ayrıştırılmaya sürüklendirildiğini belirterek, BOP çerçevesinde Türkiye Cumhuriyeti’nin sona erme sürecinden geçirtildiğini ve son çıkan kanun hükmünde kararnameyle kilise giderlerinin Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından karşılandığını ve bunun milletimiz tarafından çok tuhaf ve şaşkınlıkla karşılandığını söyledi.
      Sakarya, soru cevap ve fikir alışverişi şeklinde geçen konuşmadan gayet memnun olduklarını her daim halkımızla iç içe olduklarını ve olacaklarını söyleyerek, 2014 yerel seçimlerinde Manisa Büyükşehir için Cengiz Ergün’e ve ilçemiz Salihli içinde adayımız Mahir Köseler için desteklerinizi ve oylarınıza talibiz ve istiyoruz diyerek ziyaretlerini tamamladılar.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder