6 Eylül 2013 Cuma

BEKÇİLİK YAPTIĞI FABRİKAYI ESRAR TARLASINA ÇEVİRDİ

İzmir Torbalı’da, bir fabrikada bekçilik yapan şahsın, fabrika bahçesine hint keneviri ektiği, ektiği kenevirleri fabrika içine sererek kuruttuğu ortaya çıktı. Fabrikaya baskın düzenleyen jandarma, iki silah ele geçirdi.
Olay, Torbalı’ya bağlı Pancar Mahallesi’nde gerçekleşti. Fabrikada kenevir ekildiği ve satıldığı yönünde ihbar alan Torbalı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bugün sabah adrese baskın düzenledi. Boş durmasına rağmen sahipleri tarafından bekçi tutularak korunan fabrikanın boş olmasını fırsat bilen uyanık şahsın, hint keneviri yetiştirmek için fabrikanın yan tarafında bulunan araziyi kullandığı, elde ettiği kenevir tohumlarını kurutarak esrar haline getirmek için fabrikanın içini kullandığı belirlendi. Fabrikada yapılan aramada, 650 gram kurutulmaya bırakılmış kubar esrar, 65 kök hint keneviri ve ruhsatsız kuru sıkı iki tabanca ele geçirildi.
Ö.A. (35) isimli bekçiyi gözaltına alan jandarma, daha sonra şahsı adli makamlara sevk etti.BEKÇİLİK YAPTIĞI FABRİKAYI ESRAR TARLASINA ÇEVİRDİ

1 yorum: